Tom Iterbeke

Tom Iterbeke

Tom ondersteunt medewerkers, leidinggevenden, teams en organisaties om hun volle potentieel te ontwikkelen. Dat doet hij als trainer, coach en adviseur voor Tweetakt.

Tom ondersteunt medewerkers, leidinggevenden, teams en organisaties om hun volle potentieel te ontwikkelen. Dat doet hij als trainer, coach en adviseur voor Tweetakt

Samen met zijn collega’s verzorgt Tweetakt opleidingen rond thema's als coachend leidinggeven, communiceren met impact, creatief en innovatief denken en werken, werken aan zelfsturing, omgaan met weerstand, verbindend communiceren, boeiend en ontspannen presenteren, motiveren, overtuigen en beïnvloeden en coachend begeleiden.

Naast opleidingen in open aanbod kan je bij Tweetakt ook terecht voor procesbegeleiding.

Tweetakt werkte onder meer al voor CAW Antwerpen, CAW Gent, CAW Halle-Vilvoorde, CGG Brussel, Stad Gent, Karel de grote Hogeschool, PXL, Erasmushogeschool Brussel, OCMW’s en gemeenten, Agentschap Integratie & Inburgering, ACW-COC, CM, enz.

Tom vertrekt resoluut vanuit de sterktes en het potentieel van mensen en teams. Een combinatie van maatwerk, boeiende methodieken en doorgedreven toepassen op de praktijk, zorgen daarbij voor snel en sterk resultaat.

Email: tom.iterbeke@tweetakt.be
Telefoon: 0475 96 12 57
Website: www.tweetakt.be

Thema's:

  • Strategisch beleid
  • Innovatieve arbeidsorganisatie
  • Leiding geven
  • Gesprekken voeren
  • Ontwikkeling personeel
  • Teamwerking

Actief in: heel Vlaanderen en Brussel. 

Leid me naar de site van Tweetakt

Lees ook

Micheline Moerman

Micheline Moerman

Micheline Moerman heeft meer dan 15 jaar praktijkervaring in de zorg in diverse rollen en functies wat haar een realistische kijk geeft op de uitdagingen waar (zorg)medew…

Tom Vandooren

Tom Vandooren

Tom Vandooren is sociaal werker en behaalde later nog een master in de toepaste organisatie- en personeelspsychologie.

Geert Vansieleghem

Geert Vansieleghem

Geert is sinds 2010 aan de slag als procesbegeleider bij Kwadraet. 

Inge Laperre

Inge Laperre

Inge Laperre is de oprichter van VONST, een vormingsnetwerk voor sociale economie, ondernemingen en social profit organisaties.