Roeland Broeckaert

Roeland is absoluut gefascineerd door de wederzijdse beïnvloedingen van mens en organisaties. Want zoals mensen organisaties maken, maken organisaties mensen. Vanuit deze visie ondesteunt hij met passie leertrajecten met als doel om de juiste voorwaarde te scheppen om mensen te laten floreren en de organisatie te laten renderen.

Roeland.Broeckaert.jpg

Roeland heeft door zijn jarenlange ervaring een sterke voeling met thema's al authentiek leidinggeven, effectief samenwerken, voeren van formele gesprekken, coachen als uitdagen en ondersteunen van leren en communicatie. Daarnaast is hij gespecialiseerd in organisatieontwikkeling, strategiebepaling, sociale innovatie, VTO/HRD-beleid en het opzetten van systemen van formele gesprekken.

Dit alles met als rode draad het creëren van betrokkenheid van alle teamleden.

Als master in Educatieve Studies heeft Roeland er een uitgebreide loopbaan als onderwijzer en stafmedewerker beleidssignalering in het algemeen welzijnswerk op zitten. Met een goed gevulde rugzak aan praktische kennis en werkervaring werd hij fulltime organisatiecoach. Roeland is practioner in NLP en volgde het leertraject Effectief Samenwerken bij Carolien Jongbloed en de cursus Inspirerend Coachen bij Jef Clement.

Wil je meer weten of Roeland? Lees dan het artikel ‘Zelfsturing is een vlag die de lading niet dekt’

Email: roeland@roedelconsult.be

Telefoon: 0486/40.77.96

Website: www.roedelconsult.be

Thema's: 

  • Leiding geven
  • Gesprekken voeren
  • Ontwikkeling personeel

Actief in: 

  • Antwerpen
  • Brussel
  • Limburg
  • Oost-Vlaanderen
  • Vlaams-Brabant
  • West-Vlaanderen

 

Lees ook

Sonja Reckers

Sonja Reckers

Sonja is gepassioneerd door werkcontexten te creëren die het mogelijk maken het beste uit medewerkers te halen.

Micheline Moerman

Micheline Moerman

Micheline Moerman heeft ervaring in de zorg in diverse rollen en functies wat haar een realistische kijk geeft op de uitdagingen waar (zorg)medewerkers de dag van vandaag…

Tom Iterbeke

Tom Iterbeke

Tom ondersteunt medewerkers, leidinggevenden, teams en organisaties om hun volle potentieel te ontwikkelen. Dat doet hij als trainer, coach en adviseur voor Tweetakt…

Tom Vandooren

Tom Vandooren

Tom Vandooren is sociaal werker en behaalde later nog een master in de toepaste organisatie- en personeelspsychologie.…