De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Lisa Coppin

Lisa Coppin

Groeiinzicht helpt om meer uit jezelf, je team en organisatie te halen door in te zetten op sterktes en verbinding en aan werkorganisatie en taakverdeling te sleutelen. Zo realiseer je duurzame verandering en wordt je organisatie verandervaardig. Want één ding is zeker: de arbeidsmarkt en de economie zijn en blijven nog een tijdje in volle beweging.

Wat: HR-advies op maat, procesbegeleiding, training en coaching, inclusief loopbaanbegeleiding.

Voor wie: Individuen, teams en organisaties uit de social profit.

Hoe: inzetten op sterktes en talenten, waarderend onderzoekend, perspectief openen en inzicht vergroten, ervaringsgericht en interactief.  

Dada’s: verandertrajecten, zelforganiserende teams, job- en teamcrafting, missie- en visietrajecten , talentendagen met teams, talentgericht leiding geven, individuele coaching en teamcoaching voor medewerkers en leidinggevenden .

Resultaten: duurzame verandering, veerkrachtige individuen en teams, meer eigenaarschap en tevredenheid, soepele samenwerking, inzicht in processen en oplossingen, zelfstandig verder kunnen. 

Email: lisa.coppin@groeiinzicht.be

Telefoon: 0486/48.38.27

Website: www.groeiinzicht.be

Thema's:

  • Organisatieverandering
  • Teamwerking
  • Ontwikkeling personeel
  • Burn-out

Actief in: 

  • Antwerpen
  • Brussel
  • Limburg
  • Vlaams-Brabant

Lees ook

Micheline Moerman

Micheline Moerman

Micheline Moerman heeft ervaring in de zorg in diverse rollen en functies wat haar een realistische kijk geeft op de uitdagingen waar (zorg)medewerkers de dag van vandaag…

Charlotte Auwers

Charlotte Auwers

Charlotte is sinds 2014 actief als adviseur voor Probis Consult, een innovatieve gespecialiseerde advies- en dienstenorganisatie voor zorg- welzijns- en overheidsinstelli…

Mieke Vandorpe

Mieke Vandorpe

“Goed is niet goed genoeg.” Niet voor bewoners/cliënten/patiënten, niet voor naasten, niet voor medewerkers. Dat is de leuze van Mieke, altijd gewee…