De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Competentiescan teamwork voor leidinggevenden

Competentiescan teamwork voor leidinggevenden

Deze quick scan bevraagt een aantal competenties van de leidinggevende die centraal staan binnen het Nieuwe Team Werken (HNTW).

De competentiescan dient als een reflectietool om inzicht te krijgen in de eigen sterktes en mogelijke ontwikkelpunten als leidinggevende. Een bijhorende actiemap werd ontwikkeld die inzoomt op elke competentie en tips & tricks aanreikt om deze competenties te versterken.

Deze scan werd ontwikkeld door de Vlerick Business School in samenwerking met de Arteveldehogeschool, in het kader van een ESF-onderzoeksproject rond Het Nieuwe Team Werken (HNTW).

Ontdek hier de competentiescan

Lees ook

De ABC-zelftest voor leidinggevenden

De ABC-zelftest voor leidinggevenden

In een goed draaiend team werken? Dat wil iedereen wel. Maar wat is de rol van de leidinggevende daarin? Hoe goed lukt het om collega’s in hun veerkracht te houden?…

Teamcharter

Teamcharter

Een teamcharter is een beschrijving van een aantal principes of afspraken die belangrijk zijn voor het goede functioneren van het team.

7 principes voor leerrijke jobs

7 principes voor leerrijke jobs

Zijn de jobs ook in jouw onderneming 'leerrijk' en toereikend? Krijgen de collega's voldoende impulsen om hun competenties blijvend te ontwikkelen? Hopelijk wel, want het…