Hoe kun je multicultureel talent vinden en behouden?

Wij bij Verso ontwikkelden voor jou een digitale gids rond 'Multicultureel talent vinden en behouden'. 

Multicultureel talent vinden en behouden-gids Verso

Met deze gids willen wij je als werkgever zo veel mogelijk informatie meegeven over het bereiken van multicultureel talent. Hoe bereid je je organisatie voor? Wie mag in België werken en welke toegangspoorten bestaan er om divers talent aan te werven en te ondersteunen? Zijn er financieringskanalen die je als werkgever kan benutten? Deze gids biedt antwoorden op die vragen. Eens je hiermee kennis hebt gemaakt kom je op een boulevard van onverwachte mogelijkheden.

Download de digitale gids 'Multicultureel talent vinden en behouden'

Deze brochure kwam tot stand binnen het project Ieder Talent Telt, gesteund door het Europees Sociaal Fonds.

Logo ESF_1.jpg