De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Verso zoekt een ‘Programmaregisseur Duurzaamheid’

Verso zoekt een ‘Programmaregisseur Duurzaamheid’

De social-profitsectoren zijn in volle groei en verandering. Wij bij Verso vinden dat sociale ondernemingen de eerste ondernemende bondgenoot kunnen zijn voor burgers en overheden in het realiseren van de sustainable development goals.

Je kerntaken:

  • Je bent een eerste aanspreekpunt voor werkgevers en de ledenfederaties van Verso die vragen hebben over duurzaam ondernemen, klimaat, energie, mobiliteit, …
  • Je volgt de actualiteit en beleidsinitiatieven op en werkt nota’s uit rond thema’s zoals ondernemerschap, duurzame ontwikkeling, circulaire economie, green deal, duurzame energie en mobiliteitsaspecten. Maar ook de thema’s klimaat, economie, SDG’s, UN Global Compact en duurzaam rapporteren blokkeren je schrijftalent niet.
  • Je bent een enthousiaste ambassadeur van Verso. Uiteraard verwachten we niet dat je specialistische kennis over al deze thema’s hebt, maar wel dat je in staat bent je erin te verdiepen en de essentie voor sociale ondernemers eruit te distilleren.
  • Je onderhandelt vlot en verdedigt onbevreesd Verso’s standpunten in een overleg met vertegenwoordigers van werkgevers, werknemers, politieke of overheidsinstanties en in adviesraden zoals de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV).

Geïnteresseerd? 

Bekijk hieronder de volledige vacatureomschrijving en solliciteer voor 31 mei via info@verso-net.be of via post: Ingrid Lieten, Kunstlaan 27 bus 14, 1040 Brussel.

Lees ook

VIA6: welke kwaliteitsmaatregelen?

VIA6: welke kwaliteitsmaatregelen?

Onder kwaliteit verstaan we werken aan werkbaar en wendbaar werk maar ook het streven naar meer instroom van personeel in onze sectoren en de versterking van sociale onde…

Laatstejaarsstudenten aan het werk voor jouw onderneming?

Laatstejaarsstudenten aan het werk voor jouw onderneming?

Ben je een sociale onderneming en heb je interesse in een frisse kijk van toekomstige ondernemers, managers, accountants, communicatiemanagers, toerismespecialisten, ICT-…

Sociaal akkoord brengt meer koopkracht, meer jobs en ondersteuning management

Sociaal akkoord brengt meer koopkracht, meer jobs en ondersteuning management

Na negen maanden onderhandelen is er eindelijk een akkoord tussen werkgevers, werknemers en de overheid voor een nieuw ambitieus intersectoraal sociaal akkoord voor de so…