Versterk je cybersecurity met ESF Vlaanderen!

Versterk je cybersecurity met ESF Vlaanderen!

ESF Vlaanderen lanceerde een projectoproep voor ondernemingen die via opleidingen hun personeel willen versterken op het vlak van cybersecurity.

Cybersecurity is essentieel voor alle ondernemingen. Ook sociale ondernemingen, die vaak instaan voor essentiële processen en gevoelige persoonsgegevens. Toch beschikken niet alle ondernemingen over de kennis bij leidinggevenden en medewerkers om hier alert op te zijn. Via deze oproep wil ESF Vlaanderen kleine en middelgrote ondernemingen ondersteunen bij het sensibiliseren en opleiden van medewerkers. De opleidingsnoden liggen niet enkel bij de technische kant, maar ook op strategisch, ethisch en juridisch vlak.

Deadline: 21 augustus 2020 (middernacht)
Subsidie: maximaal 200.000 euro per project (verdeeld over ESF en VLAIO)
Eigen inbreng in kader van cofinanciering: 15%.
Timing: goedgekeurde projecten gaan van start op 1 november 2020. De beslissing wordt gecommuniceerd vóór eind oktober 2020.
Looptijd: maximaal 18 maanden.

Infosessie

Voor meer informatie kun je terecht op de website van ESF Vlaanderen of deelnemen aan de digitale infosessie op 11 juni.

Lees ook

Inclusief ondernemen in actie!

Inclusief ondernemen in actie!

Wil je intensief aan de slag met het inclusiever maken van jouw organisatie? Ons splinternieuwe ESF-project Hands-on Inclusion helpt je op weg!…

ESF Vlaanderen toont begrip voor moeilijke situatie sociale ondernemingen

ESF Vlaanderen toont begrip voor moeilijke situatie sociale ondernemingen

Sociale ondernemingen die subsidies krijgen van ESF Vlaanderen, vragen zich waarschijnlijk af wat er met hun resultaatsverbintenis gebeurt nu door de coronacrisis heel wa…

VersoDirect februari

VersoDirect februari

Deze maand gaan we in op het tewerkstellingsplan van regering en sociale partners, de werkbaarheidscheques en employer branding.