Stevig in de Steigers

Koopspel

Coachingsinstrument voor kortgeschoolden

Meer details

152,90 €

Praktisch

Type spel Koopspel
Thema HR, Talenten & Competenties, Communicatie & Feedback
Setting Op de werkvloer
Leeftijd 18 + (Volwassenen)
Taal Nederlands
Aantal spelers Vanaf 1 speler
Aantal begeleiders 1 begeleider
Speelduur 20 - 30 minuten per onderdeel. 3 - 8 weken voor volledig traject
Trefwoorden HR, coaching, GROW model, kortgeschoolde medewerkers, Vlerick Business School

Meer informatie

Tot vandaag blijkt coaching vooral weggelegd te zijn voor hoger opgeleide bedienden of kaderleden; voor kortgeschoolde werknemers is het aanbod rond coaching nog erg mager. Daarom ontwikkelde we 'Stevig in de Steigers’!

‘Stevig in de Steigers’ is gebaseerd op de gekende GROW-techniek, en is een speels en laagdrempelig instrument dat bedrijven en organisaties helpt bij het coachen van hun kortgeschoolde medewerkers. Op een leuke en eenvoudige manier worden interne coaches zoals ploegbazen, werkleiders, meestergasten, teamleiders, HR-medewerkers, … ondersteund bij het voeren van coachinggesprekken met hun medewerkers. Het instrument is op maat van iedereen, en vraagt geen specifieke vereisten op vlak van kennis of taalniveau. Noch van de coach, noch van de coachee: ‘Stevig in de Steigers’ maakt coaching toegankelijk voor iedereen!

Bekijk hier een introductie tot het coachingsinstrument!

Ontdek in dit 'Stevig in Steigers' filmpje hoe het instrument werkt en wat het voor jou en je medewerker kan betekenen. Coachen? Dat kan iedereen!

In opdracht van Vlerick Business School, i.s.m. Wonen en Werken vzw, met de steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF) en De Vlaamse Overheid.

Recensies

Schrijf uw recensie

Stevig in de Steigers

Stevig in de Steigers

Coachingsinstrument voor kortgeschoolden

Klanten die dit spel kochten, kochten ook