Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Kathleen Mertens, LIV aan het werk (2).jpg

Kathleen Mertens

Consultant / coach / trainer

+32 478 43 71 85


Actief vanuit

Limburg

Thema's

HR - functioneren en evalueren, HR - instroom, HR - leren en ontwikkelen, HR - teamwerking, HR - uitstroom, HR - welzijn en werkbaar werk, Inclusie

Over Kathleen

LIV aanhetwerk is een team van diverse experts die zich elke dag opnieuw inzetten om gespecialiseerde creatieve oplossingen op maat aan te reiken aan werknemers, werkgevers en werkzoekenden wanneer gezondheidsklachten in het spel zijn

LIV ondersteunt onder meer in het opmaken van een goed re-integratiebeleid en bij de uitvoering van het proces van herinschakeling van medewerkers na langdurige afwezigheid. Waar sprake is van (nakende) uitval omwille van fysieke klachten, kanker, chronische aandoeningen, burn-out, CVS, ADHD, autisme, etc., staan Kathleen en collega's klaar. En dit met praktische, persoonlijke ondersteuning op de werkplek en hands-on oplossingen. De specialisten en coaches werken dagelijks met organisaties en mensen met functionele beperkingen.
 
LIV aanhetWerk heeft al meer dan dertig jaar ervaring, werkt met een multidisciplinair team, kan competentieonderzoek aanbieden met een talentscan en biedt je onmiddellijke toegang tot praktische hulpmiddelen en advies. Met haar evidenced based aanpak, focust LIV aanhetWerk zich op werkgeluk en mental wellbeing en boost ze op een positieve manier medewerkers. We sensibiliseren leidinggevenden in het (h)erkennen van stress en burn-out of andere gezondheidsklachten. 
 
Met LIV aanhetWerk bevorder je het genezingsproces van je individuele medewerker maar draag je ook zorg voor de hele organisatie. Naast opleiding bieden wij ook gerichte individuele gespecialiseerde jobcoaching op de werkvloer in functie van jobbehoud. 


Deze dienstverlener beschikt over een kwaliteitsregistratie voor het Departement Werk en Sociale Economie.


 Website


Terug naar expertenoverzicht