De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Alle evenementen

 1. 06 okt

  Bootcamp '(Intersectorale) samenwerking als strategische doelstelling in je organisatie?' (Gent)

  Wil je weten wat organisatienetwerken precies zijn en hoe zij kunnen bijdragen aan het succes van jouw organisatie?

 2. 07 okt

  Creatief denken en brainstormen

  In deze workshop ontdek je hoe je bewust jouw creatieve schakelaar kan aanzetten. Je leert out-of-the-box denken, brainstormen en ontwerpt sneller nieuwe en originele ideeën, mogelijkheden en oplossingen. Na afloop kan je problemen op een innoverende manier aanpakken.

 3. 08 okt

  Bootcamp ‘Digitaal is het nieuwe normaal: hoe inbedden in je organisatie?’ (Gent)

  Technologische innovaties en digitale transformatie zijn al lang niet meer voorbehouden voor de industrie alleen. De afgelopen decennia zagen we de digitalisering alle aspecten van onze samenleving beïnvloeden.

 4. 09 okt

  3-daagse Co-design sessies organiseren (startdag)

  Een co-design sessie is een stap binnen een proces waarbij je samen met je doelgroep ideeën en prototypes (testmodellen) voor je product, dienst of beleid ontwikkelt. Typisch bij co-design vanuit human-centered design is dat er gemaakt wordt eerder dan gepraat. Het maken en dus ook visualiseren helpt bij het communiceren en uitwerken van ideeën. Er wordt gefocust op oplossingen en niet te lang stilgestaan bij de problemen. 

 5. 13 okt

  Bootcamp 'Financieel management als sleutel tot sociaal ondernemerschap voor gevorderden' (Antwerpen)

  Heb jij reeds een financieel-economische achtergrond en wens je ervaringen en kennis te delen met gelijkgestemden die jou nog meer inzicht zullen geven in hoe je de financiële performantie van jouw sociale onderneming kan monitoren?

 6. 13 okt

  Bootcamp 'Financieel management als sleutel tot sociaal ondernemerschap' (Antwerpen)

  Heb jij als manager of bestuurder van een sociale ondernemingen niet meteen een financieel-economische achtergrond? Heb je nood aan begeleiding die jou inzicht geeft in hoe je de financiële performantie van jouw onderneming kan monitoren?

 7. 14 okt

  Bootcamp 'Financieel management als sleutel tot sociaal ondernemerschap' (Leuven)

  Heb jij als manager of bestuurder van een sociale ondernemingen niet meteen een financieel-economische achtergrond? Heb je nood aan begeleiding die jou inzicht geeft in hoe je de financiële performantie van jouw onderneming kan monitoren?

 8. 15 okt

  Bootcamp 'Impact voor de durvers!' (Gent)

  Bezig zijn met maatschappelijke impact is voor durvers. Het is durven kijken naar wat jouw activiteit, organisatie, netwerk bedoeld én onbedoeld, zichtbaar en onzichtbaar teweegbrengt.

 9. 19 nov

  Lerend netwerk 'Werken met “goesting” in wendbare organisaties'

  Heeft jouw organisatie reeds stappen gezet in Anders Organiseren of heb je reeds een bootcamp Innovatieve arbeidsorganisatie voor beginners gevolgd?