Uitwissel-event: Inclusie in kaderfuncties

In de praktijk blijft diversiteit (roots, handicap) in de organisatie vaak beperkt tot uitvoerende jobs. Wie streeft naar inclusie is nochtans erg gebaat bij een divers kader: leidinggevenden, beleidsmedewerkers, experten, Raad van bestuur: zij bepalen de richting en strategie die de organisatie uitgaat. Een divers kader creëert de mogelijkheden om een duurzaam inclusief beleid waar te maken. Het zal zo niet alleen een breed publiek aanspreken, je bereikt ook meer talentvolle kandidaten. 

Zo versterkt inclusie in kaderfuncties de aantrekkingskracht van jouw organisatie en straal je een positieve boodschap uit. 

Hands-on Inclusion organiseert rond dit thema een gratis live event op 8 november van 9u30-12u.

Programma 

We beginnen plenair met een interessante introductie in beeldvorming en visie.  
Vragen die we ons hierbij stellen: Hoe kijken potentiële werknemers naar je organisatie? Hoe kijkt de organisatie naar potentiële kandidaten? Weerspiegelt je visie de ambitie om voluit inclusief te zijn, ook op managementniveau? 

We gaan verder met interessante rondetafelgesprekken: talentvolle personen met een diverse achtergrond(roots, handicap) gaan met de deelnemers in gesprek over hun traject naar een kaderfunctie. Ze getuigen over de drempels en mogelijkheden die ze hierbij ervaarden. Om de kwaliteit van de gesprekken te garanderen, beperken we het aantal werkgevers per tafel. 

Voor de ondernemingen die de bootcamp willen volgen, raden we deze introductie in het thema ten zeerste aan. 

Praktisch 

Vanaf 9u: onthaal met koffie  
Start 9u30 
Om 12u ronden we het inhoudelijke programma af en praten we na met een broodje.

Adres: Herman Teirlinckgebouw Havenlaan 88, 1000 Brussel 

 Inschrijven tot 4 november 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.