Kick-off Hands-on Inclusion

Programma van Kick-off Hands-on Inclusion

Dag 1, maandag 22 februari
11:00 - 12:00 Van uitdaging naar mogelijkheid – In gesprek met Georgia en Heleen
Dag 2, dinsdag 23 februari
12:00 - 13:00 Inclusief ondernemen: Serious Business met comedian William Boeva
Dag 3, donderdag 25 februari
13:00 - 14:00 Strategisch inclusief ondernemen: what’s in a name?
  1. Van 11:00 tot 12:00

    Van uitdaging naar mogelijkheid – In gesprek met Georgia en Heleen

    Georgia Venetakis is reeds 14 jaar werkzaam bij Acerta als Senior Consultant. Doorheen de jaren heeft ze haar plekje verworven binnen de job en de organisatie, ondanks haar visuele beperking. De uitdagingen die ze ervaarde heeft ze omgebogen tot mogelijkheden.

    Heleen Debaeke is sedert negen jaar departementshoofd HRM bij vzw Curando, met woonzorgcentra in heel West-Vlaanderen. Vanuit haar functie hecht ze erg veel belang aan een divers samengesteld team. Al jarenlang zetten ze in op het werven én het behouden van, onder andere, mensen met een fysieke beperking. Ze is absoluut overtuigd van de grote return van de bijzondere talenten van haar medewerkers, zowel naar de organisatie toe als naar de bewoners.

    Fatima Yassir (VDAB), auteur van #ZeroExclusion – inclusie als DNA van de innovatieve organisatie, gaat met beiden in gesprek. Welke uitdagingen ervaarden ze? Welke kleine aanpassingen hebben een grote impact gehad? En hoe ervaren ze de return? Ontdek het samen met ons in dit ongetwijfeld boeiende gesprek.

  2. Van 12:00 tot 13:00

    Inclusief ondernemen: Serious Business met comedian William Boeva

    Op dinsdag 23 februari is het lachen geblazen. Comedian  William Boeva geeft op geheel eigen wijze zijn kijk op inclusie, inclusief ondernemen en diversiteit. Artemis Kubala (sociale impactorganisatie Blenders) gaat met hem in gesprek. Geniet tijdens je middagpauze van een interview à la William, met een knipoog naar het aanbod van Hands-on Inclusion. 

  3. Van 13:00 tot 14:00

    Strategisch inclusief ondernemen: what’s in a name?

    Op donderdag 25 februari geeft Bart Moens (Odisee) een introductie tot strategisch inclusief ondernemen. Waarom is dat nu zo een meerwaarde, dat strategisch inclusief ondernemen? En hoe pas je dat dan toe in de praktijk? Bart Moens is een inspirerende spreker die je in deze korte toelichting al wat bekender maakt met de wondere wereld van strategisch inclusief ondernemen.

    Na de introductie van Bart zal het bij jou vast kriebelen om in te zetten op inclusief ondernemen. Het programma van Hands-on Inclusion is het uitgelezen startpunt. Je krijgt te horen wie we zijn en wat we voor jou kunnen betekenen. Bovendien krijg je meteen een antwoord op al je vragen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelname is gratis. Je kan inschrijven voor 1 sessie of alle 3.