Zoekveld

Save the date - Welke antwoorden hebben sociale ondernemingen op de war for talent?

woensdag, 16 mei, 2018

Antwoorden-war-for-talent-web.gifDe social profit zit ondertussen al meer dan tien jaar in een hoogconjunctuur wat de creatie van nieuwe banen betreft. En het ziet er niet naar uit dat die groei binnenkort zal stoppen. Onze Vlaamse sociale ondernemingen schrijven hiermee een succesverhaal, maar de krapte op de arbeidsmarkt baart meer en meer ondernemingen zorgen. Zeker nu de effecten van de vergrijzing van het personeelsbestand zich laten voelen, stellen velen zich de vraag of dit succesverhaal wel een happy end zal kennen.

Gelukkig zaten we in de social profit ondertussen niet stil! Sectorkoepels, onderwijs, administratie en beleid, maar ook de sociale ondernemingen zelf, hebben al heel wat acties opgezet om zich voor te bereiden op deze groei. Op 16 mei 2018 kijkt Verso samen met minister van Werk Kris Peeters naar de verschillende sporen om van de groei in de social profit een succes te maken. Zal het genoeg blijken? Of zijn er nog andere pistes die we kunnen verkennen?

Hou alvast uw agenda vrij op 16 mei want het belooft een boeiende avond te worden. Plaats van afspraak is BluePoint Brussels, Reyerslaan 80, 1030 Brussel. We beginnen eraan om 17.30. Binnenkort ontvangt u van ons hier meer details over het programma en kunt u zich inschrijven.