Zoekveld

Lean@delovie

dinsdag, 2 april, 2019

Op dinsdag 2 april 2019 organiseert De Lovie vzw een inspiratiemoment over haar lean-acties van de voorbije jaren. 

Sociale ondernemingen staan onder druk.  Individuele zorgvragen en persoonsvolgende budgetten nopen organisaties tot maatwerk.  De Lovie vzw, een sociale organisatie voor ondersteuning van personen met een verstandelijke handicap uit de Westhoek, ging op zoek naar andere invalshoeken om de hedendaagse uitdagingen aan te gaan.  Het toepassen van lean-principes leidde tot kwalitatieve en kwantitatieve resultaten.

Tijdens de inspiratienamiddag, die doorgaat op 2 april vanaf 12.30 in de raadzaal van de Koning Boudewijnstichting te Brussel, zal hun ervaring gedeeld worden met de ruimere welzijns- en gezondheidssector. De toegevoegde waarde van het lean-denken komt aan bod, alsook de duurzame aanpak om te evolueren naar een lean-cultuur en inzicht in mogelijke resultaten bij het aan de slag gaan met lean.

Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt.  Inschrijven verplicht.  Dit kan tot 25 maart 2019 bij bart.vallaeys@delovie.be.

Dit inspiratiemoment komt tot stand met medewerking van het Venture Philanthropy Fonds van de Koning Boudewijnstichting en Avancys.

Meer informatie