Zoekveld

Sprekers inspiratiesessies sociaal ondernemen

Sprekers inspiratiesessies sociaal ondernemen

Filip Burgelman (Thomas More) ontwerpt en bouwt leertrajecten waarbij ondernemende attitudes centraal staan. Met zijn achtergrond als ontwerper begeleidt hij het creatieve proces van basisidee naar marktpropositie. Hierbij hanteert hij onder meer de principes van design thinking.

Rudi Ceunen (Hefboom) begeleidt als kredietconsulent ondernemingen in de sociale economie, zorgsector en de ruimere social profit in hun financieringstraject van de opstartfase tot een financieel gezonde onderneming. Hij is coauteur van een financieringsgids op maat van sociale ondernemingen.

Nathalie Inion (Thomas More) is docent en onderzoeker rond trends en project management en werkt als coach binnen de Start Up Factory. Ze heeft een uitgebreide ervaring en expertise binnen marktonderzoek, branding, new product development en fundraising.

Herman Janssens (Brein en Branie) richtte na eerdere ervaringen bij de Vlerick School voor Management meerdere ondernemingen op (zelf of in opdracht). Sinds meer dan tien jaar ondersteunt hij ondernemers rond het bepalen van hun marketingstrategie en de concrete uitwerking ervan.

Wim Van Opstal (Verso) is adviseur innovatie en ondernemerschap. Hij heeft een academische achtergrond in sociaal en coöperatief ondernemerschap en ervaring met het begeleiden van startende en groeiende sociale ondernemingen. Samen met diverse experts en dienstverleners bouwt hij acties uit om sociale ondernemers te versterken.

Jean-Michel Willems (Thomas More) is docent bedrijfsmanagement met een jarenlange ervaring als ondernemer. Hij is tevens erkend boekhouder-fiscalist en is als Business Coach KMO Challenge verbonden aan de Vlerick Business School. Hij begeleidt ondernemers niet alleen op vlak van boekhouding en fiscaliteit maar ook met een bijzonder oog voor marketing en communicatie.

VersoDirect

Wilt u graag een gratis abonnement op ons tijdschrift, schrijf dan hier in:

Stel je vraag aan Verso

Helpdesk button_0.png

thumbnail zorg.jpg