Zoekveld

Speed-dating acceleratie-event goed bestuur

Speed-dating acceleratie-event goed bestuur

Acerta Consult

Acerta Consult biedt een uitgebreid pakket concrete en praktische HR-diensten, alsook ondersteuning op vlak van organisatieontwikkeling zoals deugdelijk bestuur en organisatieveranderingen.

Binario

Binario zorgt voor een brug tussen sociale ondernemers en het bedrijfsleven. Zij zetten in op leiderschapsontwikkeling, teambegeleiding, social impact consulting en toekomstverkenningen.

Cera Coopburo

Cera informeert, inspireert en adviseert mensen, organisaties en beleid over coöperatief ondernemen. Cera Coopburo begeleidt zowel nieuwe initiatieven als gevestigde coöperaties in diverse sectoren.

Curia

Curia is een gevestigd advocatenkantoor dat een volledige dienstverlening aanbiedt. Zij werken zowel voor multinationals en kmo’s als verenigingen, stichtingen en overheden.

Deloitte

Deloitte ondersteunt zowel kleine en grote ondernemingen alsook sociale ondernemingen op het gebied van accountancy, financiële advisering, belastingadvies en gerelateerde dienstverlening zoals organisatieontwikkeling en governance. 

Febecoop

Febecoop is een adviesbureau voor startende of groeiende ondernemingen met als missie het coöperatieve bedrijfsmodel te promoten, verdedigen en ontwikkelen.

Gil Geron

Gil Geron is consultant. Ze is gepassioneerd door de groei van elk individu en organisatie. Het zoeken van opportuniteiten, proces- en doelgericht begeleiden is haar drijfveer. Anders organiseren, waardegedreven ondernemen en goed bestuur zijn enkele van de thema’s die zij behandelt.

HazelHeartwood

HazelHeartwood is een consulting firma dat ondersteuning biedt op het vlak van strategiebepaling, veranderingsmanagement en validering van resultaten. HazelHeartwood werkt voor kmo’s, grote bedrijven en socialprofitorganisaties.

Hefboom

Hefboom bouwt mee aan een sociale en duurzame samenleving door een gevarieerd aanbod aan financiering, managementadvies en dienstverlening.

riverrun

riverrun helpt organisaties en ondernemingen om hun businessmodel scherp te stellen, bij waardecreatie en bij communicatieuitdagingen.

Tine Debaillie en Katrien Seynaeve

Tine Debaillie (Lumineus Consulting) en Katrien Seynaeve (Signport) zijn beiden consultants. Zij bieden procesbegeleiding bij organisatieverandering. Topics die zij behandelen zijn onder meer: strategieontwikkeling, anders organiseren, waarden tot leven brengen en goed bestuur.

Toolbox

ToolBox brengt sociale ondernemingen in contact met vrijwilligers die expert zijn in hun eigen vakgebied en de sociale onderneming kunnen begeleiden bij het vinden van een antwoord op een managements- of bestuursvraag.

VersoDirect

Wilt u graag een gratis abonnement op ons tijdschrift, schrijf dan hier in:

Stel je vraag aan Verso

Helpdesk button_0.png