Zoekveld

Wint uw onderneming de Gezond Werken Award?

Op 7 maart wordt in Sint-Truiden de Gezond Werken Award gelanceerd. Dit is een gloednieuwe wedstrijd voor ondernemingen die een kwaliteitsvol gezondheidsbeleid voeren voor hun personeel. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de dienst voor Welzijn op het werk Prebes en VIGeZ, het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie. Verso is partner van de Gezond Werken Award.

De wedstrijd biedt ondernemingen de kans om hun imago van aantrekkelijke werkgever te versterken. Er zijn categorieën voor profitondernemingen, socialprofitondernemingen en overheidsorganisaties. Per categorie is er een prijs voor kleine (minder dan 100 medewerkers) en grote ondernemingen. De laureaten worden bekendgemaakt op 5 december 2017 in Kortrijk Xpo.

Op 7 maart wordt de wedstrijd toegelicht op Prenne, een grootschalig event voor preventieadviseurs. U leert er meer over tools voor het preventiebeleid van uw organisatie, maar u kunt zich ook laten inspireren door het gezondheidsbeleid van UZ Gent en Cartamundi of de VIGeZ-stand bezoeken in de commercial corner.

Meer info over Prenne vindt u op www.prebes.be.

Inschrijven voor de Gezond Werken Award kan vanaf 7 maart via www.gezondwerken.be.

Ga naar het nieuwsoverzicht