Zoekveld

Stel je kandidaat voor de Social Grow Sessions

Zorg jij ervoor dat jongeren volop hun talenten kunnen ontplooien? Bied jij mantelzorgers en andere niet-professionele zorgverleners de ondersteuning die ze nodig hebben? Neem je drempels weg voor mensen die het moeilijk hebben om de juiste medische hulp te vinden? Of ga jij binnen je zorginstelling of kinderdagverblijf aan de slag met een toekomstgerichte aanpak? Dan maak je kans om gratis deel te nemen aan de Social Grow Sessions, een begeleidingstraject voor veelbelovende sociale ondernemingen en socialprofitorganisaties. Nog tot 18 juni kun je een dossier indienen.

De Social Grow Sessions zijn een initiatief van Janssen en Johnson & Johnson in de Benelux i.s.m. de Sociale InnovatieFabriek en Social Enterprise NL om sociaal ondernemerschap te ondersteunen. Voor het tweede jaar op rij gaan zij op zoek naar twaalf projecten uit België en Nederland die doorheen het traject hun businessplan op scherp zetten. Tijdens drie dynamische, meerdaagse sessies tussen oktober en december 2017 leer je van experts over o.a. maatschappelijke impactevaluatie, social business modelling, financiering, marketing en opschaling. Je krijgt een schat aan kennis en praktijkvoorbeelden in handen en er is volop gelegenheid om uit te wisselen met andere deelnemers. Aan het einde van het traject maak je kans op een geldprijs. Bovendien kunnen alle begeleide projecten rekenen op verdere professionele begeleiding door een mentor van Johnson & Johnson Benelux.

Op www.socialgrowsessions.net vind je alle informatie over het programma en de selectiecriteria. Twee belangrijke voorwaarden om deel te nemen:

  • Je hebt al een concreet beeld van je businessplan en je organisatie bestaat al juridisch bij de start van de Social Grow Sessions in oktober ‘17.
  • Jouw innovatieve project sluit aan bij een van de drie focusgebieden van GROW Together for Society, het CSR-programma van Janssen en Johnson & Johnson BNL. Concreet gaat het over onderwijskansen en dagopvang bevorderen, mantelzorgers en zorgverleners ondersteunen en de toegang tot gezondheidszorg vergroten. Op www.socialgrowsessions.net vind je meer informatie.

Voor vragen en extra info kan je terecht bij caroline@socialeinnovatiefabriek.be.

Ga naar het nieuwsoverzicht