Zoekveld

Sprekende bedrijfsfilmpjes gezocht!

Jaarlijks bekroont het Belgian Corporate Video Festival de beste videoproducties die bedrijven en overheden realiseren om hun interne en externe communicatiedoelstellingen te versterken. De 19de editie van het Belgian Corporate Video Festival gaat door op 31 mei 2018 in Kinepolis Brussel. Nieuw dit jaar is de opsplitsing van de non-profitaward in twee aparte awards, namelijk de award voor de beste socialprofitvideo en de award voor de beste publicsectorvideo. Hiermee zet het Festival de toenemende kracht en waarde van audiovisuele communicatie in de socialprofitsector in de kijker. Zo krijgen socialprofitorganisaties nog meer kansen om een award te winnen. Bovenop de awardshow kunnen de bezoekers naar hartenlust netwerken op de bijhorende receptie.

Beschikt je organisatie over een videoproductie die gerealiseerd werd voor interne en/of externe communicatiedoeleinden? Aarzel dan niet en maak kans op een award in één van de negen categorieën. Daarbovenop kan je ook meedingen naar een Grand Prix en naar één of meerdere Special Awards die worden uitgereikt aan corporate videoproducties die uitblinken in een bepaald aspect zoals animatie of script.

Meer informatie over het festival (inclusief deelnamevoorwaarden en inschrijfformulier) vind je op www.bcvf.be. De inschrijvingstermijn loopt tot en met 9 maart 2018.
 

Ga naar het nieuwsoverzicht