Zoekveld

Nieuwe VLEVA-website vlotter en toegankelijker

Het Vlaams-Europees Verbindingsagentschap (VLEVA) heeft als missie de Europese besluitvorming dichter bij de burger, overheden en middenveld te brengen. Hun medewerkers volgen dagelijks de verschillende Europese beleidsniveaus en communiceren over nieuwe initiatieven via hun website, nieuwsbrieven en events. De VLEVA-experts volgen ook alle Europese subsidielijnen op en faciliteren de toegang tot deze programma’s voor alle Vlaamse bedrijven en organisaties. Kortom, VLEVA is hét aanspreekpunt als uw organisatie wilt inzetten op Europa.

VLEVA heeft onlangs haar website vernieuwd. U vindt hier nog steeds alle info over Europees beleid en subsidieprogramma’s, maar ook Europese vacatures. Voortaan is de hele website gratis toegankelijk voor iedereen. Dus ook de achtergronddossiers rond alle belangrijkste Europese beleidsinitiatieven van de laatste jaren. Reden genoeg om nog eens een kijkje te nemen op www.vleva.eu en meteen ook een account aan te maken. Zo kunt u vlot op de hoogte blijven van de thema’s waar u rond werkt.

VLEVA heeft trouwens ook een expert die thuis is in de socialprofitdossiers. Haar naam is Hanne De Roo. U kunt haar bereiken op hanne.deroo@vleva.eu.

Meer informatie: www.vleva.eu

Ga naar het nieuwsoverzicht

Gerelateerd

VersoDirect

Wilt u graag een gratis abonnement op ons tijdschrift, schrijf dan hier in:

Stel je vraag aan Verso

Helpdesk button_0.png

thumbnail zorg.jpg