Zoekveld

Ingrid Lieten wordt nieuwe directeur Verso

Lieten.jpgIngrid Lieten wordt de nieuwe directeur van Verso, de intersectorale werkgeversorganisatie voor de Vlaamse social profit. Dat heeft de raad van bestuur van Verso beslist op 20 februari. Ze start op 11 maart.

"Ik geloof dat de dynamiek van onze sectoren in combinatie met de visie en competenties van Ingrid Lieten tot een sterke krachtenbundeling zal leiden", aldus Verso-voorzitter Tim Vannieuwenhuyse, "Ik kijk er naar uit om met een sterke vrouw als Ingrid Lieten te kunnen samenwerken."

Ingrid Lieten: "De social profit is een stevige groeimotor voor de Vlaamse economie, versterkt de sociale cohesie en bouwt aan een inclusieve samenleving. Uitdagingen zijn zeker een kwalitatieve en effectieve dienstverlening blijven aanbieden met de focus op de gebruiker, maar ook de juiste medewerkers blijven aantrekken en motiveren. Ook de ambitie om een partner voor innovatie te zijn en met al de ondernemingen een rol op te nemen in het realiseren van de klimaatdoelstellingen spreken mij aan. Ik ga hier met veel enthousiasme mijn schouders onder zetten.”

Ga naar het nieuwsoverzicht