Zoekveld

Bestuurlijke vernieuwing

woensdag, 25 april, 2018

OPGELET! Wegens omstandigheden is dit event uitgesteld naar een later tijdstip. Hou onze communicatiekanalen in de gaten voor meer informatie! 

Een sociale onderneming die zich wil voorbereiden op de maatschappelijke uitdagingen van morgen, doet er goed aan om ook haar bestuursorganen kritisch te bekijken. Wil je de principes van goed bestuur vertalen in je werking? Ben je op zoek naar de juiste ondersteuning hiertoe of zoek je een klankbord om de juiste vragen te stellen? Dan is het acceleratie-event bestuurlijke vernieuwing dé kans om snel wat stappen vooruit te zetten.

bigstock--195983158.jpgVerso organiseert dit acceleratie-event op 25 april in het Dirk Boutsgebouw/VAC, vlak naast het station van Leuven. We starten om 9.30. Om 12.15 kun je aansluiten voor een broodjeslunch.

Dit event volgt het voorbeeld van een infomarkt. Meer dan tien gespecialiseerde ondersteuners op het vlak van goed bestuur stellen hun werking voor. Aansluitend heb je de kans om te speeddaten met deze experten, vragen te stellen over hun aanpak of al reacties te sprokkelen op de vragen waarmee je zit.

Lees ook het interview met Bénédicte De Bruycker en Hilde Helsen van ToolBox, één van de tien ondersteuners.

Het aantal plaatsen voor dit exclusieve event is beperkt en voorbehouden voor ondernemingen die zijn aangesloten bij een van de ledenfederaties van Verso. We geven ook voorrang aan sociale ondernemingen die al klaar staan om stappen te zetten op het vlak van bestuurlijke vernieuwing, maar nog zoeken naar de juiste ondersteuning. Het is daarbij zeker een goed idee om met twee te komen: bestuurder en directielid.